Led 282011
 

Imag0120
Photo_jan_28_4_53_02_pm

Odkostím plecko z východofríského beránka a nakrajeme maso na kostky, promíchám vše se směsí kari bez konzervantů, toto koření (viz foto) jsem koupila přes internet, má neobyčejně dobrou chuť. Maso nechám na alespoň 7 hodin v lednici a pak osmažím na másle či sádle cibuli a maso podusím doměkka, přidám do něho malou lžičku nasušené a nadrolené stévie (listy). Je to celkem nenáročná bylina, která má ráda pravidelnou zálivku, přes zimu ji mám v málo osvětlené koupelně a zalévám ji minimálně. Jako příloha jsou výborné „jacket potatoes“- 8 minut vařené celé brambory s kmínem a solí, které se nachají úplně vychladnout a pak se rozkrájí napůl a „poškrábnout“ vidličkou a hodí smažit do rozpáleného tuku v pekáči v troubě. Smažím je momentálně na hovězím loji z domácího chovu souseda. Pokud nejsou brambory, tak použiju pohanku.

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove