Led 152011
 

Pan kolega Botan Anderson (thanks for link…) poslal na facebook odkaz na maňáskový informační film o syrovém mléce…jen pro zajímavost- proč upozorňovat na to, zda má více toho kterého vitamínů kozí či kravské mléko, když jsou ony vitamíny (zejména B-komplex) stejně znehodnocovány pasterizací za opravdu velmi vysokých teplot. Když se navíc zničí enzymy, tak nám je vápník z mléka opravdu k ničemu, nebude využit ( a „záhadná“ osteoporóza je tady, ale farmaceutické firmy zatím mléko na její prevenci nevyrábějí…) Nejde o „kompromis“ (kvůli bezpečnosti), když je nám pak takové mléko k neužitku. Jde o to, aby lidé měli alespoň „náboženské právo“ na syrové mléko, na které si mohou zvyknout postupně- spíš na výrobky z něho, jako je kefír atd. Je fajn, že jsou u nás automaty na mléko, škoda že není v biokvalitě. Více o mléce v kategorii (tag) Z knihy Výživné tradice

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove